Αναγνώστες


powered by Agones.gr - Stoixima
betghosts. Από το Blogger.

livescores

powered by Agones.gr (livescore)
Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

PostHeaderIcon EΠΙΛΟΓΟΣ....





Λοιπόν φιλοι μου, πρωταθλήτρια η Ισπανία τελικα! Δικαία για πολλους αλλα όχι τοσο δικαία και για εμενα… Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχη… Πριν ξεκινήσει η διοργάνωση η Ισπανοι είναι μεσα στα 3 πρωτα φαβορι που όμως δεν ξεκινούν καλα και στα παιχνιδια των ομιλων δειχνουν ότι κατι δεν παει καλα…. Έπειτα η Πορτογαλία οπου και εκει παλι οι Ισπανοί δεν δειξαν τιποτα ιδιαίτερο αλλα προκρίθηκαν!! Ερχεται ο αγωνας με την Παραγουάη που για εμένα επρεπε να προκριθεί αυτή κ όχι οι κοντρακιδες Ισπανοι! Παμε στον αγώνα με την Γερμανία, εδώ τι να πεις??Τι να πεις που ο Λεβ τώρα, κανει και τον δύσκολο αν θα παραμείνει στον παγκο της Γερμανίας!!Και ετσι φτασανε στον τελικο… Οι Ολλανδοί δεν συγκαταλεγόταν στα μεγάλα φαβορι για την κατάκτηση του κυπελου αλλα εκαναν αθόρυβη δουλεια κ χωρις πολλα πολλα αλλα με ουσιαστικο ποδασφαιρο παιρνανε δικαια τα παιχνιδια..Στους ομιλους κανανε το απόλυτο χωρίς καμια όπως ειπαμε δυσκολια..Μετα ηρθε ο Ρομπεν και η Σλοβακία οπου και εδώ οι ορανιε δεν δειξανε καμια δυσκολία περα από καποια αμυντικά λαθη τα οποια αρχισανε ψιθυρίζονται… Εμποδιο που λεγεται Βραζιλία, κανει καλύτερο Ά ημιχρονο αλλα και παλι οι τουλίπες καταφέρνουν να βγουνε νικητες!!Φτάνοντας στον ημιτελικό οι Ουρουγουανοι δεν έμοιαζαν ικανοι να τους σταματήσουν αλλα το παιχνίδι ηταν αρκετα αμφίρροπο ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ οι Ολλανδοί κερδιζουν!
ΤΕΛΙΚΟΣ:Ο Ολλανδοί μπαινουν παθιασμένοι κανουν αρκετα σκληρα μαρκαρισματα..Ο Γουεμπ αρχιζει τις καρτες. Καρατια στον Αλονσο από τον Ντε γιονγκ ο διαιτητης δεν βαζει κοκκινη!!Σιγα σιγα η ολλανδια ισορροπει..Οι Ισπανοι αρχιζουν να πεφτουν σαν κυριες μαζι τους και ο Ρομπεν με τον Σναιντερ μονο που ι διαιτητης σφυριζει μονο για τους Ισπανους!! Ο Ρομπεν δικαζει την ομαδα του χανοντας τα αχαστα!!Και ενώ εχουμε παει στην παραταση ο ΑΣΧΕΤΟΣ κατά την γνωμη μου Γουεμπ(εχει δικασει και τον ολυμπιακο) δεν δινει καθαρο κορνερ σε φαουλ του Σναιντερ και αμεσως μετα καθαρο φαουλ πανω στον Ελια που του κανουν 2 Ισπανοι, επομενο στην κοντρα ο Ινιεστα να βαλει το γκολ μετα από τοσα νεύρα που ειχαν ολοι οι παίκτες της Ολλανδίας και όχι μονο!!
Υ.Γ. ΤΟ MUNDIAL της αδικίας, της βουβουζελας, του στησίματος και του χταποδιού!!!φιλάκια……

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε μας δουλεύεις ; Ποιον σοβαρό αντίπαλο βρήκε από την αρχή; Το Καμερούν; Τη Δανία; Στους 16 τη σλοβακία;;;! Στους 4 την Ουρουγουάη ; Έβαλε πάνω από 5 τυχερά γκολ. Με δανία αυτογκόλ. Με Ιαπωνία μέσα από τα χέρια του τερματοφύλακα. Με βραζιλία αυτογκόλ πάλι από τα λίγα.. Στον ημιτελικό 1-2 με σουτ που έκανε 3 σπόντες!! Και φτάνει στον τελικό και παίζει κατς! Η μια ομάδα να κάνει τακουνακια και να παίζει τη μπάλα με τη μια, και η άλλη να ψάχνει καρωτύδα! Ποια διαιτησία.. Βγαλε τα πορτοκαλί γυαλιά ρε φιλε και μάθε λίγο μπαλίτσα..

JaGoS_DrAkoS είπε...

Den tha apantisw giati apla,eisai asxetos..Asto file..gia na parakoloutheis kalos eisai...alla mexri ekei..Se kovw na paizeis mpiliardo giati me tous kontrakides axoneutous ispanous idioi eiste...

Ανώνυμος είπε...

εχει δικαιο ο γουεμπ ειναι ασχετος.αλλα η Ισπανια δικαιη πρωταθλητρια.

Ανώνυμος είπε...

8a ma8ete oloi mpalitsa apo ton arxonta ton ippokampo,agorines m...!!!

JaGoS_DrAkoS είπε...

Proskinw ippokampo.Re den eipe kaneis oti i ispania den exei kalyterous paiktes i kai an thelete kalyterh omada apo thn olandia alla opoios mou pei oti epaikse k to kalytero podosfairo e tote....
Oso gia ton Webb gia kana agwna sta kostarleika kalos einai.

Ανώνυμος είπε...

pantws o webb mono sto vasiliko zeygos tis ollandias den edwse karta...aytos de mporei na ntantepsei ta paidia tou,mesa sto spiti!!!

.

Blog Archive