Αναγνώστες


powered by Agones.gr - Stoixima
betghosts. Από το Blogger.

livescores

powered by Agones.gr (livescore)
Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

PostHeaderIcon Γεματη Κυριακη

Γεια σας συμπαικτες μου.Μια γεματη Κυριακη,με πολυ ψωμι κατ εμε,παντα σε αποδοσεις που αξιζει να ρισκαρουμε..Παμε λοιπον χωρις πολλα πολλα..
Bolton - Birmingham X Και οι 2 ομαδες εχουν απο 4 βαθμους με την Bolton ομως ομολογουμενως να εχει μεχρι στιγμης καλυτερη παρουσια..Παρ ολα αυτα,πιστευω οτι το Χ δεν θα χαλασει κανεναν.
Monaco - Auxerre 1 Σε πολυ καλη κατασταση μεχρι στιγμης οι Μονεγασκοι.Παιζουν ωραιο ποδοσφαιρο,και μεσα στο Λουι Ντε,με την κουρασμενη Οσερ,εχει την ευκαιρια να πανηγυρισει την νικη.Καλη ομαδα η Οσερ,αλλα δεν μπορει να κρατησει 2 καρπουζια στην ιδια μασχαλη..
Stuttgart - Dortmund 2 Πολυ κακη ομαδα δειχνει μεχρι στιγμης η Στουτγγαρδη.Νεανικη και πολλα υποσχομενη ομαδα φετος για την Ντορτμουντ ,γιατι οχι σε αποδοσεις πανω απο το 3 .?
Sampdoria - Lazio 1 Τοσο ατυχη στο δευτερο παιχνιδι με την Βερντερ οσο τυχερη ηταν στο πρωτο..Σε φουλ φορμα οι Σαμπντορια εν αντιθεσει με την αντετοιμη ( και μεγαλο ερωτηματικο φετος) Λατσιο..Ασσος μπετο..
Κλεινοντας θελω να σταθω στην προταση του Jagou drakou για τον Εργοτελη.Κατ εμε ο ασσος θα ερθει ευκολα,και οσοι τον προλαβετε σε τιμες πανω απο 2 καλο θα ηταν να το ρισκαρετε..
Καλη μας τυχη
.

Blog Archive