Αναγνώστες


powered by Agones.gr - Stoixima
betghosts. Από το Blogger.

livescores

powered by Agones.gr (livescore)
Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

PostHeaderIcon Eπιτελους, Αρχισαν τα πρωταθλημτα!!


Μετα από αρκετο διαστημα απραγιας των πρωταθληματων εφτασε πλεον ο καιρος να αρχισουμε να βλεπουμε πιο αισιοδοξα το ταμειο μιας και οι διεθνεις αγωνες δεν ενδυκνεινται για μεγαλα πονταρισματα.
Ας αρχισουμε λοιπον από το Παιχνιδι της Ξανθης με τον Ολυμπιακο. Η ακριτικη ομαδα η οποια είναι ακρως φιλικη με τους πειραιωτες εχει να τους κερδισει από το 2005 και από τοτε μετραει μονο μια ισοπαλια και 3 ηττες!!Καλυτερη ομαδα ο Ολυμπιακος του εμπνευστη Βαλβερδε και αναμενεται να κερδισει ευκολα η δυσκολα….Εκτος και αν η Ξανθη δεν καθησει να χασει??Εμεις παμε με το 2πλο!!
Ο πρωην βοηθος προπονητη ανελαβε χρεη για την Στουτγκαρδη ώστε να καταφερει να την οδηγησει στη νικη απεναντι στην Σαλκε.Για την Σαλκε τα πραγματα δεν πανε καλα και μετραει μολις μια νικη και μια ισοπαλια σε 7 αγωνες. Νοσοκομειο και οι δυο ομαδες.Πιστευω πως τα μεγαλα αμυντικα κενα της Στουτγκαρδης θα καταφερει να τα επωφεληθει η Σαλκε και να παρει μια νικη που τοσο πολύ την χρειαζεται.Ηρθε η ωρα της Σαλκε λοιπον!!ΑΣΣΟΣ.
Παμε τωρα στη Γαλλια οπου και θα κλεισουμε την 3αδα μας και θα πονταρουμε τον ΑΣΣΟ της Μαρσειγ η οποια είναι πολύ καλυτερη ομαδα από την Νανσι. Η προιστορια μετραει 12 over στο Βελοντρομ ενώ η Μαρσειγ είναι 6 ματς σερι χωρις ηττα..Οσοι προτιμησουν το over εχουνε πιστευω ισες πιθανοτητες μαζι με τον ασσο αλλα εμεις θα παμε με τον ΑΣΣΟ!!
.

Blog Archive