Αναγνώστες


powered by Agones.gr - Stoixima
betghosts. Από το Blogger.

livescores

powered by Agones.gr (livescore)
Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Last full weekend


Τελευταιο γεματο κουπονι πριν την διακοπη για τα Χριστουγενννα.Μετα απο αυτο θα συνεχισουμε με Ηνωμενο Βασιλειο (οσο το επιτρεπει ο καιρος) μεχρι να ερθουν οι εμβολιμες.Παμε ομως στα σημερινα που μπορει να ειναι το δωρο Χριστουγεννων μας.
Kαβαλα - Ατρομητος 1 (2,ο0) Μου κανει η τιμη στον ασσο.Απλα.Παμε παρακατω
Πανιωνιος - Αστερας Τρ. 1 (2,00) Πολυ επικινδυνος ο Αστερας ειδικα στα εκτος εδρας,αλλα αν δεν παρει και αυτο το ματς ο ιστορικος,καλυτερα ας κανει ροστερ για την Β απο τωρα..
Μιλαν - Ρομα 2 (4,50) Παραδοσιακα τα πηγαινει καλα στο Μεατσα η Ρομα.Ειναι σε φορμα,η Μιλαν μπροστα και με αερα,γιατι οχι ενα 2.?
Σανταντερ - Βαλενθια 2 (2,25).Θα πονταρω ακομα μια φορα στην μεγαλη μου αγαπη,τη Βαλενθια.Μας δικαιωσε την τελευταια φορα στο Ολν Τραφορντ(σημ. Μαντσεστερ - Βαλενθια 2 ημιχ (5,00)) γιατι οχι και μεσα στο Aνοετα.?Εξαλλου η Ατλετικο εχει τους αστερες,η Βιγιαρεαλ τη φρεσκαδα,η Σεβιλλη την εδρα,αλλα πιο ομαδα απο ολες ειναι η Βαλενθια.Σε τετοιες αποδοσεις στα διπλα συνηθως πληρωνει.
Κλεινω με ενα fan bet.Εσπανιολ - Μπαρτσελονα 1 (12,00).Ειναι αυτην η Εσπανιολ φετος στην εδρα της για 12,00?Ντερμπι ειναι,αλλες χρονιες πληρωνε 1,90 η Μπαρτσα.Φετος γιατι 1,15 σε ομαδα που στην εδρα της εχει μονο νικες?Fan bet ειπαμε.Καλη μας επιτυχια
Υ.Γ. Στην φωτογραφια σας εχω το new Mestalla.Ελπιζω καποτε τα χρεη να μας αφησουν να το απολαυσουμε και μεσω ενος ποδοσφαιρικου αγωνα
.

Blog Archive