Αναγνώστες


powered by Agones.gr - Stoixima
betghosts. Από το Blogger.

livescores

powered by Agones.gr (livescore)
Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

PostHeaderIcon Sunday picks


Κυριακη , μαλλον αοσμη στοιχηματικα θα την χαρακτηριζα , αν και εχω ξεχωρισει μερικα ματσακια.
Γουεστ Μπρομ - Γουλβς 2 (3,90) Τοπικο ντερμπι μισους των Γουεστ Μιλαντς , με την Γουλβς να δειχνει με την Νιουκαστλ οτι φετος θα καθαρισει την παραμονη απο νωρις , και ισως κοιταξει και παραπανω.Παρα την ηττα , αδικηθηκε καταφωρα απο την διαιτησια και το αποτελεσμα θα επρεπε να ειναι διαφορετικο . Η Μπρομιτς συνεχιζει να κυμαινεται στην μετριοτητα. Παμε με τους λυκους σημερα..
Φραιμπουργκ - Αμβουργο 1 (2,37) Επιλογη με ρισκο , αλλα δεν μπορω να μην κοντραρω αυτο το Αμβουργο , εστω και αν η Φραιμπουργκ ειναι απο τις πιο ομαδες παγιδες που υπαρχουν.Προπονητης στο Αμβουργο ο τεχνικος του διευθυντης , μεχρι και την Δευτερα οπου αναλαμβανει ο Τορστεν Φινκ.
Εστουδιαντες - Ατλετικο Ραφαελα 1 (2,10) Δεν ειναι η Εστουδιαντες για τελευταια. Πολυ καλη ομαδα η Ραφαελα , αλλα ηρθε η ωρα να χαμογελασει η τυχη και στην Εστουδιαντες πιστευω.
Eργοτελης - Αρης 2 (2,87) Ακομη μια επιλογη ρισκου , αλλα ο Αρης αν δεν παρει και σημερα την νικη θα μεινει σε θεσεις.. υποβιβασμου καθως ακολουθει προγραμμα φωτια (Παοκ , Αεκ , Ολυμπιακος , Οφη στην Κρητη) .Ντεμπουταρουν οι Βολιωτες σημερα (Σανκαρε , Ακοστα, Ουμπιντες) και ο Αρης... Βολου μπορει το διπλο
Καλη μας επιτυχια
.

Blog Archive