Αναγνώστες


powered by Agones.gr - Stoixima
betghosts. Από το Blogger.

livescores

powered by Agones.gr (livescore)
Κυριακή 29 Απριλίου 2012

PostHeaderIcon Δυνατα Σημεία

Γεια σας φιλοι μου.Τριτο μεγαλο κουπονι πριν το Euro , και οι ευκαιριες σημερα δειχνουν να ειναι πολυ περισσοτερες απ οτι χθες.Παμε να δουμε τι εχουμε ξεχωρισει.
Οσερ - Μπρεστ over 2,5 (2,35) Ρισκαδορικη επιλογη , αλλα πληρωνει πολυ καλα και δεν μπορουμε να το αγνοησουμε.Αρκετα πιθανη η επιβεβαιωση του σημειου
Σεντ Ετιεν - Ντιζον over 2,5 (1,95) Αρκετα επιθετικη η Ντιζον τωρα τελευταια , μπορουν και οι 2 ομαδες να βγαλουν το οβερ.
Μαλαγα - Βαλενθια g/g (1,61) Θα πηγαινα με το διπλο, αλλα οι τρελες εμπνευσεις του Εμερι θα με κανουν να μεινω μακρια.Το αμφισκορο πιστευω θα επαληθευτει ευκολα ή δυσκολα
Λιλ - Παρι Σ.Ζερμεν over 1,5 ημιχρονο (2,50) Καταρχας να πω οτι το 3,40 την Παρι μου φαινεται αρκετα υψηλο , και ισως εχει μια αξία το 2 dnb . Αλλα μενω στο οβερ 1,5 στο ημιχρονο καθως πιστευω και οι 2 ομαδες θα μπουνε πολυ επιθετικα.
Μπετις - Ατλετικο 2 (2,10) Πολυ κουρασμενη η Ατλετικο οντως.Αλλα εχει παιχτες που βγαζουν φασεις απο το πουθενα , οποτε νομιζω το 2 απεναντι σε μια αδιαφορη Μπετις εχει αξια.
Οτι και να παιξετε , καλη επιτυχια να εχουμε.
.

Blog Archive