Αναγνώστες


powered by Agones.gr - Stoixima
betghosts. Από το Blogger.

livescores

powered by Agones.gr (livescore)
Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Τρενο!


Σας τρελαναμε χθες.Ταμειο στις βασικες επιλογες με το τρελο 27.00 να σας πληρωνει!Περασε και το goal/goal στο 1,53.Μας στεναχωρησε αρκετα η Λιλ,η οποια αξιζε την νικη,δικαιο Χ παραχωρησε η Σαμπντορια,μαλλον δυσκολα θα κερδιζε και ο Αρης ο οποιος διακοπηκε στο 54΄.Παμε στα σημερινα .Σημερα λοιπον βλεπω μια 3αδα μπετον,την οποια θα πονταρω καλα.
Η τριαδα ειναι Ιντερ-Τσελσι-
Παναθηναικος.Βγαζουν αποδοση περιπου στο 4.30.Επισης μερικα ματσακια ακομα μπορουν να μπουνε σε συστημα η σε παρολι...φωτια.!
Ολυμπιακος Β.- Καβαλα 1 (2,25).Παρα πολυ καλη ομαδα ο Βολος,αξιζε το 2 στις Σερρες.Ατυχος και με τον Ηρακλη,ατυχος και με την Τριπολη!Ε καπου θα τελειωσει η γκινια,η Καβαλα ειναι ηδη ψηλα για εκει που θα τερματισει.
Toτεναμ - Λιβερπουλ 2 (3.80).Τρομερη ομαδα φετος η Τοτεναμ.Συμφωνω.Απιστευτος Μπεηλ,εργαλεια Χαντλστοουν Τζινας Παλασιος,παιχταρες Λενον Μοντριτς.Οκ.Τωρα,αντεχει το ροστερ της για Τσου Λου Αγγλια ?Εγω λεω ναι αλλα μεχρι ενα σημειο.Και αυτην την αγωνιστικη πιστευω οτι θα παρουσιαστει κουρασμενη.Και γιατι τωρα που φορμαριστηκε ο Τορρες.Αν δεν ηταν και η απουσια του Τζεραρντ θα του εκανα ενα πολυ καλυτερο πονταρισμα.
Παλερμο - Ρομα 1 (2.37).Εχω αυτο το feeling οτι η Παλερμο θα περασει ευκολα..Για να δουμε.
Καλη μας επιτυχια!
.

Blog Archive