Αναγνώστες


powered by Agones.gr - Stoixima
betghosts. Από το Blogger.

livescores

powered by Agones.gr (livescore)
Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

PostHeaderIcon Κυριακη του Χ


Κακη μερα χθες.2 στα 5 ειχαμε.Περασε η κολωνα το over στο ντερμπι του Μαντσεστερ και η διπλαρα της Βαλενθια ,με την προφητικη μου φωτογραφια με τον Χοακιν(και τα 2 γκολ αυτος τα εβαλε),αλλα Μπλακμπερν κολλησε στο 0,στην Ν.Σμυρνη ο Σταθοπουλος ειδε μονο το ενα πεναλτυ (το πρωτο υπερ του Παοκ δεν..),και η Σαντερλαντ αν και προηγηθηκε ,καταφερε να χασει.Παμε ομως στα σημερινα.Την φιλοσοφια μου την ξερετε,λιγα βαζουμε να παρουμε πολλα.
Μπαρι - Τζενοα Χ (3,10) Αλλαγη προπονητη στην Μπαρι,αλλα δεν ηρθε και ο Κοπερφιλντ.
Σαμπντορια - Μπολονια Χ (3,10) αν τα καταφερει και χασει και απο την Μπολονια η τραγικη Σαμπντορια,τοτε ας κανει σχεδια για Serie B απο τωρα.
Mπολτον - Εβερτον 1 (2,50) Μας τα χαλασε την προηγουμενη εβδομαδα η Εβερτον στο 2 ημιχ (σ.σ 1-1) ,ελπιζουμε οχι και σημερα..
Σοσιεδαδ - Οσασουνα 1 (2,25) Για καποιους που παιζουν και ειδικα στοιχηματα,καλο ειναι εδω και το 2-0 ακριβες σκορ (10,00)
Γιουβεντους - Ιντερ Χ (3,00) Το ματς βασικα πιστευω οτι ειναι γκολ-γκολ (1,75).Δηλαδη περιμενω μια ισοπαλια ειτε 1-1 ειτε 2-2 .Η επιλογη "ισοπαλια με σκορ" ειναι σε ιστορικα χαμηλα ,μολις 3,60(!) και το 2-2 ακριβες σκορ δινει μολις 10,00.Για να δουμε.
Παντα σε συστημα με ζητουμενα,για πονταρισμα και ρισκο της αρεσκειας σας.Καλη μας επιτυχια

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

eleos malezani!sunexise etsi treno

.

Blog Archive