Αναγνώστες


powered by Agones.gr - Stoixima
betghosts. Από το Blogger.

livescores

powered by Agones.gr (livescore)
Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

PostHeaderIcon Σαββατιατικο παρολι


Αρχιζουμε και μπαινουμε στην καλυτερη στοιχηματικη περιοδο,την περιοδο που παιζουμε ομαδες που εχουν κινητρο,εναντιων αυτων που δεν εχουν κανενα.Στην συνεχεια θα αναφερθουμε σε μερικα σημεια,που ισως αξιζουν της προσοχης σας.
Αλμπαθετε - Λας Παλμας 1 (2,10) Τεραστιο σερι χωρις νικη εχει η Αλμπαθετε,η οποια εχει ηδη 10 σερι ματς χωρις νικη.Στοχος της βεβαιως η παραμονη,και πιστευω οτι σημερα ο προπονητης της ,Βιδαλ, θα πανηγυρισει την πρωτη του νικη με την Αλμπαθετε.
Βαλενσιεν - Μπορντο 1 (2,50) Ομαδα που λατρευω να μισω ειναι οι Γιρονδινοι της Μπορντο.Την προηγουμενη Κυριακη την πιστεψαμε στο Χ και στο 1-1 σκορ ,αλλα καταφερε να χασει με 0-1,εχοντας ομως 4 κλασικες ευκαιριες για γκολ,μεταξυ αυτων και ενα δοκαρι.Σημερα ομως θα την κοντραρω παλι.Θεμα δημιουργηθηκε μεσα στην εβδομαδα,το οποιο κανει λογω για παρεμβαση του προεδρου στο ημιχρονο με την Μονακο για αλλαγη του αρχηγου Ντιαρα,κατι που αρνηθηκε ο Τιγκανα να κανει.Εκατερωθεν οι πλευρες (προεδρος-προπονητης) διεψευσαν το γεγονος,αλλα ποιος τους πιστευει?Ελπιζω το ολο θεμα να επηρεασει αρνητικα και οχι θετικα την Μπορντο και να ερθει ο καλοπληρωμενος ασσος..
Λοριαν - Σεντ Ετιεν 2-3 γκολ (1,80) συνηθισμενος αριθμος γκολ,οχι μονο για την Λοριαν αλλα και για την Σεντ Ετιεν.
Ειχα σκοπο να προτεινω και το Μπρεστ - Λιλ στο 2 αλλα οχι στο 1,80..Οσοι παιζετε διαδικτυακα μια αποδοση κοντα στο 2,00 πιστευω οτι αξιζει.
Κλεινω με το μεγαλο ντερμπι της Μαδριτης..η Ατλετικο εχει στρωσει τωρα τελευταια ,και παιζει οχι μονο αποτελεσματικα αλλα και ωραιο ποδοσφαιρο.Σημερα θα δωσει στους οπαδους τους μια χαρα που την δικαιουνται φετος..Ατλετικο Μ. - Ρεαλ Μ. 1 (5,30)
Καλη μας επιτυχια
.

Blog Archive