Αναγνώστες


powered by Agones.gr - Stoixima
betghosts. Από το Blogger.

livescores

powered by Agones.gr (livescore)
Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

PostHeaderIcon Euroleague Basketball..


Μπορει να ασχολουμαι μονο με το ποδοσφαιρικο στοιχημα,αλλα μπασκετικος ειμαι.Ετσι θα προσπαθησω σημερα να βγαλω μερικα σημειακια καθοτι ειναι μερα Ευρωλιγκας.
Ολυμπιακος - Σιενα under 148 (1,90) Νευρικο προβλεπω στο Σεφ.Η Σιενα θα στηριχθει στην αμυνα,την αμυνα Ταε κβο ντο οπως χαρακτηριζεται.Λιγο το αγχος της πρεμιερας,λιγο οι δυνατες αμυνες με οδηγουν στο under.
Mπαρτσελονα - Παναθηναικος 2 +9 (1,90) Ενα πραγμα θα πω γι αυτη τη σειρα.Πρωτον οι διαφορες μεταξυ των 2 ομαδων δεν αντικατοπτριζονται στις αποδοσεις (σ.σ. 1,22 ο ασσος, 4,00 το διπλο).Ο Παναθηναικος θαν κερδισει ενα εκτος εδρας ματς σιγουρα απο τα πρωτα 2.Τουλαχιστον θα ειναι κοντα σε μια νικη.Οποτε το διπλο με τοσο μεγαλο χαντικαπ εχει αξια πιστευω.Το θεμα ειναι οτι μαλλον στο ΟΑΚΑ θα τα βρει σκουρα..Εκει βλεπω να τελειωνει τη σειρα η Μπαρτσε με σκορ 3-1..
Ρεαλ - Βαλενθια over 141,5 (1,90) Ειναι αμυντικη ομαδα πλεον η Ρεαλ,αλλα η Βαλενθια κατεβαινει χωρις αγχος,και ειναι ομαδα σαν τον Παναθηναικο που φετος παιζει καλυτερα εκτος παρα εντος εδρας.Ετσι πιστευω μπορει να παρασυρει μαζι της και την Ρεαλ στο over.
Καλη μας επιτυχια.
.

Blog Archive