Αναγνώστες


powered by Agones.gr - Stoixima
betghosts. Από το Blogger.

livescores

powered by Agones.gr (livescore)
Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

PostHeaderIcon Happy New Bet Year


Γεια σας φιλοι μου, και καλη μας στοιχηματικη χρονια. ΣΚ φωτια με τις τελευταιες Ιταλια και Τουρκια να μπαινουν πλεον και αυτες στο καλενταρι και να εχουμε ενα πληρες κουπονι. Σημερα θα προτεινουμε μια 5αδα που θα την παιξω σε ζητουμενα και ενα συνολο επιλογων απο οβερ.Ξεκιναμε λοιπον.
Παναιτωλικος - Πανιωνιος 1 (2,35) Μεγαλος ενθουσιασμος στο Αγρινιο και περισσοτεροι απο 6000 στο γηπεδο για το πρωτο ματς του Παναιτωλικου στην Α εθνικη μετα το 1977.Ο πανιωνιος κατεβαινει χωρις Ριερα Εστογιανοφ. Τον ειδα στο πρωτο ματς και δεν μου αρεσε καθολου.Γκολ που μπαινει μια στα 10 χρονια για το 1-0 και γκολ οφσαιντ για το 2-1.Παρ ολα αυτα καταφερε να ισοφαριστει.Αξιζει το ρισκο στον ασσο.
Εργοτελης - Παοκ 2 (2,00) Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι ο Παοκ παει φετος για μεγαλα πραγματα.Ή αλλιως μεγαλυτερα απο περυσι αν θελετε.Δεμενο συνολο , εξαιρετικες οι προσθηκες ,ισως με ενα μεγαλο σεντερ φορ να ηταν ο μονος που θα μπορουσε να χτυπησει τον Οσφπ.Λιγα πραγματα ο Εργοτελης ,θελει χρονο ακομα σαν ομαδα.Πιο ετοιμος σαφως ο Παοκ.
Κοτμπους - Αιντραχτ Φρ. 2 (2,35) Πολλες σημαντικες απουσιες για την Κοτμπους , μπορει ο Φανης να μας πληρωσει στο διπλο αν και εχει ηδη πεσει αρκετα..
Αζαξιο - Βαλενσιεν Χ (2,90) Κακο ξεκινημα και για τις 2 ομαδες , δυσκολα πιστευω θα ανοιχτουν και θα ρισκαρουν.
Γουλβς - Τοτεναμ 2 (2,50) Το παιχνιδι αυτο δεν ηθελα να το προτεινω. Βασικα ηθελα στην θεση του να προτεινω την Μπερι η την Γκλαντμπαχ. Αλλα παρολη την εκτιμηση που τρεφω στην Γουλβς φετος ,δεν μπορει μια ομαδα σαν την Τοτεναμ να μην εχει ακομα βαθμο.All in απο τον Ρεντναπ που πεταει μεσα και τους νεοφερμενους Αντεμπαγιορ και Παρκερ.Μαζι του και εμεις.
Παραλληλα δινω και μερικες επιλογες για οver. Μαντσεστερ Σ. (1,44) - Καεν (2,40) - Σοσο (2,10) - Βαλενθια (1,75) - Βερντερ over 3,5 (2,20) - Ναπολι (2,15)
Καλη μας επιτυχια παιδια και καλη στοιχηματικη μας χρονια
.

Blog Archive