Αναγνώστες


powered by Agones.gr - Stoixima
betghosts. Από το Blogger.

livescores

powered by Agones.gr (livescore)
Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon H ΤΑΝ Ή ΜΑΣ γαμ....αν!!!!


Πληρωθηκαμε κυριοι το προηγουμενο Σ/Κ με τα δυο βασικα μας σημεια αλλα και η Μαντσεστερ παρα την χαμηλη αποδοση περασε που το ειχαμε σαν δευτερη επιλογη μιας και ο ατρομητος δεν μας εκανε το χατηρι(το ειχα επισημανει οτι ειναι σημειο με ρισκο)
Παμε ομως στα φρεσκα!Πριν καλα καλα τελειωσει η προηγουμενη αγωνιστικη σκεφτηκα μια τριαδα που ειχε μελλον...Μολις βγηκανε ομως οι αποδοσεις δεν με ικανοποιησανε κ εχω καποιες ενστασεις αλλα τι να κανουμε?Ο λογος για τις ΛΑΡΙΣΑ ΜΠΑΓΕΡΝ & ΛΙΒΕΠΟΥΛ!
Ο ασσος της Λαρισας εχει φορτωθει πολυ και σιγα σιγα πεφτει!αν η Λαρισα δεν κερδισει σχεδον Υποβιβαζεται!!Το διπλο της Μπαγερν εχει ελπιδες,μιας και οι λυκοι ειναι ντεφορμε κ τελος η νικη της Λιβερπουλ πιστευω πως ειναι αναγκαια!!Η τριαδα αυτη αποφερει γυρω στο 6.5 συντελεστη..Καλη μας επιτυχια!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ ΕΧΩ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ JAGO DRAKO ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΥΛΟΥΘΩ ΘΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΠΑΤΡΙΔΑ!! ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΟΦΟΤΕΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΩ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ ΦΙΛΕ JAGO DRAKO ΚΑΘΩΣ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤ. ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΑΓΕΡΝ.....ΦΙΛΙΚΑ MEMORIAL

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΠΑΓΕΡΝ ΚΑΙ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

.

Blog Archive