Αναγνώστες


powered by Agones.gr - Stoixima
betghosts. Από το Blogger.

livescores

powered by Agones.gr (livescore)
Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

PostHeaderIcon Ο JaGoS Γυρισε!!!


Μετά από πολλές περιπέτειες και αρκετά μπερδέματα ο JaGoS_DrAkoS κατάφερε να πάρει ευνοϊκή μετάθεση!(την οποία δικαιούταν!!).Ας αφήσουμε όμως φίλοι μου για λίγο τον ελληνικό Στρατό για τον οποίο μπορούμε να μιλάμε για ώρες για τα αίσχη που γίνονται και πάμε στα δικά μας!!
Ξεκινάμε με τον δυνατό άσσο της Κρουζ Αζουλ! Πολύ μεγάλη η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις 2 ομάδες και μετα τις ουσιαστικές προσθήκες η Κρουζ αζουλ αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και φέτος!!Αποδόσεις στο 1.60 είναι αρκετα καλές και προσφέρονται σε πολλές εταιρίες. Απο την άλλη η Τεκος μετραει 4 σερι ηττες σε πρεμιέρες!!
Η δεύτερη ομαδα που βλεπω να φεύγει νικήτρια από τον καυτό Σαν Παολο δεν είναι άλλη από την αγαπημένη μας Νάπολι!!Ο λόγος που θα την βάλω σε όλα μου τα δελτία είναι γιατι το γήπεδο θα πάρει φωτια, οι απαιτήσεις του κοσμου είναι πολλές, η Γιουβέντους δεν εχει επιθετικο και δείχνει μεγάλη αστάθεια , η σκέψη για το Ch.League δεν είναι πλεον σκεψη αλλα διαφαινόμενο αποτέλεσμα με την μεχρι τωρα πορεία της ομάδας και η νικη επι της μισητής Γιουβε είναι επιτακτική ανάγκη!!Αποδόσεις στο 2.20 με 2.30 είναι αρκετα δελεαστικές!!!
Τελος η Μαντσεστερ Γιουν. αναμένεται να κερδίσει αλλα οι τιμές είναι μικρες κ δεν παυει να είναι ντέρμπυ. Κλείνοντας και ένα σημειο με ρίσκο είναι το διπλο του Ατρόμητου κόντρα στον Ηρακλη για οσους αρέσουν τα δύσκολα!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
.

Blog Archive