Αναγνώστες


powered by Agones.gr - Stoixima
betghosts. Από το Blogger.

livescores

powered by Agones.gr (livescore)
Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

PostHeaderIcon Καλοπληρωμενη τριαδα οβερ

Καλησπερα.

Κυριακη σημερα και εχω ξεχωρισει μια τριαδα οβερ που πληρωνει αρκετα καλα. Παμε να δουμε τις επιλογες μου.

-- Ουντινεζε  - Μιλαν : οβερ 2,5 (2.10). Αξιολογη πορεια κανει η Ουντινεζε απο τη στιγμη που ανελαβε ο Μασιμο Οντο. Απο την αλλη η Μιλαν των πολλων αλλαγων το καλοκαιρι, τρεχει κι αυτη ενα καλο σερι στα τελευταια 6 ματς . Κυριως η ποιοτητα της Ουντινεζε , που θα κοιταξει στα ματια τη Μιλαν και πιστευω θα σκοραρει σιγουρα μαζι με τη μεσοεπιθετικη ποιοτητα της Μιλαν, με κανει να παω στο οβερ 2.5 .
-- Χιρονα - Μπιλμπαο : οβερ 2,5 (2,10). Η Χιρονα διαψευδει τους παντες φετος και κανει μια πολυ καλη πορεια για τα δεδομενα της. Ειδικα εντος εδρας παιζει παντα το παιχνιδι της ανεξαρτητα απο τον αντιπαλο που παιζει. Η Μπιλμπαο απο την αλλη τρεχει μεγαλο αητητο σερι (10 ματς) . Ομαδες που σκοραρουν, δεν εχουν λογο να κλειστουν στο σημερινο ματς, και το 2.10 φανταζει μεγαλο στα ματια μου.
-- Μονακο - Λυων : γκολ γκολ & οβερ (1,83) / οβερ 3.5 (2,50). Κλεινουμε με το βραδινο Κυριακατικο Γαλλικο ματς , οπου θα βρεθουν αντιμετωπες οι δυο αγαπημενες μου (στοιχηματικα ) ομαδες στη Γαλλια. Μονακο και Λυων λοιπον , σε ενα ντερμπι που και οι 2 θελουν για να μεινουν κοντα στη δευτερη Μαρσειγ , θεωρω οτι θα εχουμε γκολ εκατερωθεν. Το συνδυαστικο γκολ γκολ και οβερ δινει 1,83 και ειναι πολυ καλο. Απο κοντα και το οβερ 3,5 στο 2.50. Αλλωστε αν δεν εχει αυτο το ματς γκολ, ποιο θα εχει?


Καλη μας επιτυχια σε οτι και να διαλεξετε.
.

Blog Archive