Αναγνώστες


powered by Agones.gr - Stoixima
betghosts. Από το Blogger.

livescores

powered by Agones.gr (livescore)
Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Η σύγκρουση ανάμεσα στην Ιντερ και την Μπαρτσελόνα κλέβει την παράσταση στο πρόγραμμα της Τρίτης, στο οποίο διεξάγονται αναμετρήσεις κυρίως από την Αγγλία, τη Σκωτία και τη Σουηδία.

Στον πρώτο μεγάλο ημιτελικό συγκρούονται δύο γνώριμοι αντίπαλοι από τη φάση των ομίλων και όλα τα στοιχεία παραπέμπουν σε μια αναμέτρηση που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η Μπαρτσελόνα θα έχει στόχο ένα γκολ που θα της δώσει σημαντικό πλεονέκτημα ακόμα και στην περίπτωση που δεν πάρει τη νίκη, ενώ η Ιντερ του Μουρίνιο, όπως έδειξε και στα ματς με την Τσέλσι, θα είναι ένας άκρως επικίνδυνος αντίπαλος. Στις αγορές δέχτηκε πιέσεις η απόδοση του
under που έπεσε και κάτω από το 1.70, ενώ πτώση είχαμε και στην τιμή της Ιντερ στο 2.80 από το αρχικό 3.00 με το διπλό της Μπαρτσελόνα να παίζει από 2.30 ως και 2.40 σε κάποιες περιπτώσεις.

Στα ματς του πρωταθλήματος Σουηδίας δέχτηκε πιέσεις η τιμή της Τζουργκάντεν στο 1.70 με αντίπαλο τη μέτρια σε όλες τις γραμμές στο ξεκίνημα Ατβίνταμπεργκ. Και στο 2.30 ανέβηκε η απόδοση της Χέλσινμποργκ στο ματς με τη Μάλμε.

Στα αγγλικά παιχνίδια μεγάλο φαβορί είναι η φορμαρισμένη Σαουθάμπτον σε τιμές κοντά στο 1.35. Στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στη Νοτς Κάουντι και την Ρότσντεϊλ οι αγορές βλέπουν άσο με την απόδοση να υποχωρεί στο 1.75. Ανοδικά κινείται η τιμή της Μπρέντφορντ καθώς η Τρανμίρ δίνει τη μάχη της παραμονής και ψάχνει για βαθμούς.

Από τα φαβορί της ημέρας η Τσέλτεναμ που είναι σε κίνδυνο και υποδέχεται την ουραγό Ντάρλινγκτον. Στη σύγκρουση της Σκάνθορπ με τη Ρέντινγκ υποχώρησε το διπλό στο 2.50, αφού οι γηπεδούχοι έχουν βαθμολογικό κίνητρο, μιας και δεν έχουν αποφύγει τον κίνδυνο. Αμφίρροπη και η σύγκρουση της ΚΠΡ με τη Γουότφορντ αφού και οι δύο ομάδες είναι κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα, οι αγορές δίνουν προβάδισμα στη φιλοξενούμενη Σεντ Πάτρικς, αφού η Μπρέι δείχνει αδύναμη μέχρι στιγμής. Από τα φαβορί της ημέρας η Οξφορντ σε τιμές κοντά στο 1.65 με αντίπαλο τη Ρέξαμ.

2 σχόλια:

Το Τρενο-Φαντασμα είπε...

καλα ξεραμε οτι εσυ θα εισαι copy paste συνεχεια αλλα εδω το εχεις βγαλει τα ματια..

Ανώνυμος είπε...

re file mas ekapses....

.

Blog Archive