Αναγνώστες


powered by Agones.gr - Stoixima
betghosts. Από το Blogger.

livescores

powered by Agones.gr (livescore)
Σάββατο 24 Απριλίου 2010

PostHeaderIcon jagos_drakos


Τελευταίες αγωνιστικές σε πολλά πρωταθλήματα με αμφίρροπους αγώνες και αρκετές στοιχηματικές παγίδες.

Αρχίζουμε από τoν αγώνα της μπετις με την ελτσε. Ένας αγώνας με μεγάλο ενδιαφέρον και από τις δυο ομάδες. Οι άνθρωποι και ο κόσμος της μπετις εχουνε μόνο ένα αποτέλεσμα στο μυαλό τους ,ένα αποτέλεσμα το οποίο μπορεί να την φέρει πιο κοντά στη πολυπόθητη άνοδο, οτιδήποτε άλλο θα θεωρηθεί αποτυχία και ακόμη μια χρονιά στη σεγουντα!!Στις τάξεις της ελτσε επικρατεί αισιοδοξία μιας κ έχει καταφέρει φέτος να περάσει από δύσκολες έδρες αλλά και χαμογελα για την απρόσμενη θέση στη βαθμολογία η οποία βλέπει κ άνοδο με ένα καλό αποτέλεσμα! Εύκολα η δύσκολα όμως η μπετις πιστεύω θα καταφέρει να παρει το παιχνιδι σε ένα κατάμεστο γήπεδο που περιμένει να την δει στα μεγάλα σαλόνια και πάλι!!ΑΣΣΟΣ(!1.80)

Όλη η Ελλάδα σήμερα περιμένει με αγωνια τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στον παναθηναϊκό και τον Άρη. Αμφότερες οι ομάδες για την κατάκτηση του τελικού που τόσο πολύ ποθούν και οι δυο για τους γνωστούς λογους τους!!Σφιχτές άμυνες, σκληρά μαρκαρίσματα σε ένα παιχνίδι γεμάτο πάθος και ένταση. Εδω δεν θα προτείνουμε τελικό αποτέλεσμα αλλά σκορ ημιχρόνου! ΗΜΙΧΡΟΝΟ Χ(2.00)

Δυνατός αγώνας αναμένεται και στο emirates με τις αρσεναλ και μαντσεστερ σ. να κοντράρονται. Καίγεται η σιτι για να μπει στους ομίλους και μόνο με νίκη θα το καταφέρει. Απο την άλλη η αρσεναλ δεν διεκδικεί τίποτα από αυτόν τον αγώνα αλλα οι παίκτες του αλσατου τεχνικού παίζουν πάντα για την διακριση και τη νικη. Καλή επιλογή το over εδώ με όλα τα αποτελέσματα πιθανα. Θα προτείνουμε πάλι σκορ ημιχρ. με το χ να βρίσκεται σε καλές αποδόσεις! ΗΜΙΧΡΟΝΟ Χ(2.20)


1 σχόλια:

JaGoS_DrAkoS είπε...

καλο σημειο και ο ασσος της κρουζ αζουλ η οποια με νικη μπαινει στα πλει οφ του πρωταθληματος.

.

Blog Archive