Αναγνώστες


powered by Agones.gr - Stoixima
betghosts. Από το Blogger.

livescores

powered by Agones.gr (livescore)
Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

PostHeaderIcon ασσος ε.?για να δουμε..

Γεια σας και απο μενα.σημερα λοιπον δεν θα μπορουσαμε να μιλησουμε για αλλο ματς εκτος απο τον δευτερο ημιτελικο αυτον αναμεσα στην Μπαγερν και στην Λυων.Με 2 σημαντικες απουσιες κατεβαινουν οι γερμανοι καθως δεν θα βρισκονται στο αρχικο σχημα ο νεαρος αριστερος μπακ Χολγκερ Μπατστουμπερ αλλα και το γραναζι της μεσαιας γραμμης ο Μαρκ Βαν Μπομελ.Τη θεση τους θα παρουν οι Ντανιελ Πρανιτς αλλα και ο Ντιεγκο Κοντεντο (19χρ. πρωτη του συμμετοχη στο τσου λου).Το προβλημα μικροτραυματισμου που ειχε ο Ριμπερι δειχνει να το ξεπερναει,και μαλλον θα βρισκεται στο αρχικο σχημα.
Απο την αλλη η Λυων εχοντας χασει ουσιαστικα τον στοχο του πρωταθληματος όντας ήδη -9 απο την Μαρσειγ(αλήθεια ηταν ποτε αυτος ο πραγματικος στοχος της χρονιας.?για μενα οχι..).Στην αμυνα τα προβληματα για την Ολυμπικ καθως Μποντμερ και Μπουμσονγκ θα είναι αποντες,το κενο των οποιων θα καλύψουν οι Κρις και Τουλαλαν(μετατόπιση απο τη μεσαια γραμμη).Αμφιβολος λογω τραυματισμου στο ματς με τη Μπορντω ο Λισαντρο Λοπεζ αλλα προσωπικη μας γνώμη ειναι οτι θα ειναι στο βασικο σχημα.
Μια Λυων που θα παραταχθει με Λισαντρο μπροστα και πισω του θα εχει απο τα αριστερα προς τα δεξια τους Ντελγκαδο Πιανιτς και Μπαστος,κοντρα στην πιο φορμαρισμενη ομαδα της Ευρωπης αυτην την περιοδο κατ'εμε.ΠΑΡΟΛΑ αυτα εγω σημερα θα πιστεψω στους Γαλλους και θα παιξω αυτο το προκλητικο 5.15 σε πολλες εταιρειες διπλο,και ας παω στον κουβα απο το 10'..

2 σχόλια:

Το Τρενο-Φαντασμα είπε...

ηθελε ο Θεος αλλα ΔΕΝ ηθελε ο ΠΥΕΛ.!Πηγε σαν κοτα για το χ στο ημιχ,και αφησε μεσα τον τραγικο εντερσον και το πληρωσε..

Ανώνυμος είπε...

trelos kouvas file, min milas..

.

Blog Archive