Αναγνώστες


powered by Agones.gr - Stoixima
betghosts. Από το Blogger.

livescores

powered by Agones.gr (livescore)
Κυριακή 25 Απριλίου 2010
Δύσκολο το σημερινο κουπόνι και θα πάμε σε σημεία με μεγαλες αποδοσεις και κυριως παιχνιδια με μεγαλο βαθμολογικο κινητρο.
Αρχιζουμε απο το παιχνιδι ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΣΙΕΝΑ.Αδιαφορη η ουντινεζε μιας κ εχασε και τον τελευταιο στοχο της, το κυπελο.Απο την αλλη αγώνας ζωης η θανατου για την σιενα που κανει ενα σοβαρο δευτερο γυρο και θελει μονο νικη για να ελπιζει,πιστευω αξιζει το ρισκο!!ΔΙΠΛΟ ΜΕ ΚΑΛΥΨΗ Χ(5.00-3.75)
ΧΕΤΑΦΕ-ΣΕΒΙΛΛΗ αναμετρουντε και παλευουνε να μπουνε σε ευρωπαικη τροχια!!μεγαλο το κινητρο για τη χεταφε το EUROPALEAGUE αλλα μεγαλυτερο για τη σεβιλλη το CHAMPIONSLEAGUE.Το θεμα ειναι ομως να δουμε μια σοβαρη σεβιλλη που αν βρεθει σε καλη μερα δυσκολα θα χασει τους βαθμους.Ελκυστικη η αποδοση και θα την τιμησουμε.ΔΙΠΛΟ (2.50)
Αν και ειμαστε ακομα στις πρωτες αγωνιστικες στο Nορβηγικο πρωταθλημα λιγες ομαδες φαινεται οτι θα πρωταγωνιστησουν και μια απο αυτες ειναι η ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ που εχει σταθει ατυχη απο τα μεχρι σημερα αποτελεσματα.Απο την αλλη η ΟΝΤ ΓΚΡΕΝΛΑΝΤ εχει φαει γκολ σε ολα τα μεχρι σημερα παιχνιδια της.ΑΣΣΟΣ(1.95)
Ισχυρο και πιθανο σημειο η νικη της ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ που μονο με νικη μπορει να ελπιζει στο πρωταθλημα,πολυ καλη αποδοση για την πιο δυνατη βασιλεια αλλα με αρκετο ρισκο.ΔΙΠΛΟ (2.30)
Καλυτερο θα ητανε να μπουνε σε δελτιο με ζητουμενα.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ολους μας.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

file 8a s empisteutw simera giati m fainesai polu logikos... polu kalo to skeptiko sou ante k kalh mas epituxia.. pame tameio... kalh sunexeia paidia sunexiste gera.

.

Blog Archive