Αναγνώστες


powered by Agones.gr - Stoixima
betghosts. Από το Blogger.

livescores

powered by Agones.gr (livescore)
Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010
Γεια σας φιλοι μου! Το Τρενο - Φαντασμα ειναι και παλι εδω.Μετα την επιτυχια της Κυριακης,παμε και σημερα,αν και λιγοτερες επιλογες,σε λιγα καλα και οπως παντα καλοαναθρεμενα σημεια.!
Ισπανια - Ελλαδα 2.Απο τα πολυ δυνατα μου σημειο,αν οχι το πιο δυνατο μου σημερα.Προσωπικα πιστευω οτι προσφερεται και για πονταρισμα μονο του,καθως κατι αποδοσεις που δινονται πανω απο 3 φραγκα (3,20 πχ η William Hill) ειναι εξωπραγματικες.Ενταξει πελατες ειμαστε,ενταξει παιχταραδες η Ισπανια,αλλα μεχρι εκει.Τιποτα δεν εχει παιξει μεχρι τωρα στο Μουντομπασκετ.Σημερα θα παιξουμε και με εγωισμο,σαν Ελληνες,γιατι ολο δηλωσεις ειναι οι Ισπανοι..
Μπραντφορντ - Πορτ Βειλ 2 .Πολυ κακη εικονα μεχρι στιγμης εχουμε για την Μπραντφορτ.Συν 2 ελλειψεις βασικοτατων παιχτων,συν το οτι εχει αντιπαλο την καλοστημενη φετος Πορτ Βειλ,που εχει και καλο μομεντουμ μετα τη νικη επι της Ροτσντειλ για το Λιγκ τροφι,μας κανουν να συμπερανουμε οτι αυτο το 2,80 που βρισκουμε καπου την Πορτ Βειλ αξιζει λιγη απο την προσοχη μας..
Κροουλει - Φλιτγουντ Ταουν Χ.Ναι τρενο η Κροουλει,ναι 4 νικες σερι,ναι πηρε παιχταρα για την κατηγορια ( Mπροντι) ,ναι εδωσε λεφτα που οι μισες ομαδες της Superleague δεν μπορουν να δωσουν για εναν παιχτη (330.000 !!!) αλλα μεχρι εκει.Δεν μπορει να παει ετσι συνεχεια.Απο την αλλη το αξιομαχο συνολο της Φλιτγουντ Ταουν ξερει που παει ("πολυ καλες προσθηκες η Κροουλει που κανουν την διαφορα στην κατηγορια" ειπε ο τεχνικος της Φλιτγουντ) και επισης μετα απο ενα σερι πολυ καλων εμφανισεων,παει να κανει το παιχνιδι της.Γιατι οχι στο Χ λοιπον.?
Καλη μας τυχη παιχτουρες μου.!
.

Blog Archive