Αναγνώστες


powered by Agones.gr - Stoixima
betghosts. Από το Blogger.

livescores

powered by Agones.gr (livescore)
Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

PostHeaderIcon ZLATAN....η Επιστροφή!!!


Υψηλες αποδοσεις θα προτεινουμε φιλοι μου για το 3ημερο που ερχεται μιας και πολλα παιχνιδια δεν παρουσιαζουν εντονο στοιχηματικο ενδιαφερον.
Αρχιζουμε με την Μιλαν και τον Ζλαταν ο οποις γυριζει εκει που αντρώθηκε!!Διψαει για δοξα ο Αιαντας αλλα το 3,00!! που δινουν αρκετες εταιριες στη Μιλαν μου φεναιται πως αξιζει να πονταριστει..
Μετα την 6αρα που εριξε η Αρσεναλ την πρωτη αγωνιστική παει τωρα στην δυνατη εδρα της Παρτιζαν. Αποδοσεις κοντα στο 2,00 αξιζουν το ρισκο του διπλου. Η Παρτιζαν δεν εχει κερδισει Αγγλικη ομαδα στην εδρα της. Από την Αρσεναλ λειπουν (φαν περσυ, φαμπεργας, γουολκοτ)
Παμε τωρα στον ευρωπαίο Παναθηναικο. Χαώδες διαφορα στο δυναμικο των δυο ομαδων μονο που η Κοπενχαγη εχει πιο δεμενη και πιο δουλεμενη ομαδα. Αν δεν κερδισει ο ΠΑΟ δυσκολα περναει στην επομενη φαση. ΑΣΣΟΣ
Τελος παιχνιδι της πέμπτης που θα συπληρωσω την τετραδα μου είναι ο ΑΣΣΟΣ της Ατλετικο Μαδριτης γιατι πολύ απλα είναι πολύ καλυτερη ομαδα από την Λεβερκουζεν και μετα τη Σφαλιαρα του ΑΡΗ θελει και θα παρει οπωσδήποτε το 3ποντο!!
.

Blog Archive