Αναγνώστες


powered by Agones.gr - Stoixima
betghosts. Από το Blogger.

livescores

powered by Agones.gr (livescore)
Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

PostHeaderIcon Πληρωθηκαν Οσοι Μας Εμπιστευτηκαν..


6 στα 6 ειχαμε φιλοι μου μεσοβδομαδα και οσοι μας εμπιστευτήκαν πληρωθηκαν αδρά αφου εκτος της δυάδας που διπλασιαζε οι αλλες αποδοσεις ηταν πολυ ικανοποιητικες..
Σημερα και αυριο οι αγωνες που προσφερονται κρυβουν παγιδες αλλα και εκπληξεις μιας και αρκετες ομαδες ειχανε ευρωπαικες υποχρεωσεις.
Ενα σημειο που θα το βαλω προσωπικά σε ολα μου τα δελτια είναι η Μοντερει η οποια αυτή τη στιγμη παιζει το καλυτερο ποδόσφαιρο στο Μεξικο μαζι με την Κρουζ αζουλ και απεναντι σε μια Ατλας που εχει μολις 1 !! βαθμο μεχρι τωρα το 1.45 μοιαζει με δωρο!!!
Ένα ακομη σημειο αχαστο κατά την γνωμη μου είναι ο Ολυμπιακος!Καμια δικαιολογια δεν εχει ο βαλβερδε ούτως ώστε να μην βγει νικητης από αυτή την αναμετρηση. Δυσκολο το μεχρι τωρα προγραμμα για τον Πανσερραικο αλλα δεν πιστευω ότι εχει και πολλες ελπιδες. Ο Ολυμπιακος ευκολα η δυσκολα θα κερδισει γιατι ΠΡΕΠΕΙ να κερδισει… ΔΙΠΛΟ
Η δυαδα αυτή παλι διπλασιαζει ενώ μπορουμε να στιριχτουμε στον Παοκ που αναμενεται να κερδισει στην καυτη Τουμπα παρα την κουραση αλλα με υψηλη ψυχολογια. Στην Αστον βιλα οπου εχει καλη παραδοση απεναντι στην Μπολτον όπως και στη Ραγιο Βαγιεκανο που μαχεται σε κάθε παιχνιδι και εχει 3/3 μεχρι τωρα το (Χ-2 εχει πολλες πιθανοτητες). Η Σαντος Λαγκουνα μετα την σφαλιαρα που δεχθηκε από την Κερεταρο εχει θυμωσει και αναμενεται να ξεσπασει στην ανιαρη Νεκαξα και τελος η Μαντσεστερ Γ. αν δεν θελει να μεινει από νωρις πισω στο κυνηγι του τιτλου πρεπει να κερδισει την κατωτερη της Λιβερπουλ
.

Blog Archive