Αναγνώστες


powered by Agones.gr - Stoixima
betghosts. Από το Blogger.

livescores

powered by Agones.gr (livescore)
Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

PostHeaderIcon ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΤΟΥ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ?


Οσοι μας ακολούθησαν στην 1η κούρσα,πήγαν σίγουρα ταμείο με το τρίο να αποδίδει 98στο1!!!Σε μια κούρσα όπου ο ΤWΕΝΤΥ ΤWΟ διατήρησε το αήττητο του!Πάμε στο σαββατιάτικο προγραμμα,που θα το παρουσιάσουμε κάπως...ανορθόδοξα.8διαδρομές στο ΑUΤΕUΙL και 4στο CRΑΟΝ εκ των οποιων 5στα εμπόδια,1σε ανώμαλο δρόμο,3στηπλ και 2επίπεδεςΞεκίνημα από τις επίπεδες μιας και στις υπόλοιπες θα είμαστε κάπως επιφυλακτικοί στις προβλέψεις και στο παιχνίδι μας.
Στην 9η έχω ξεχωρίσει τους SΚΙΝS GΑΜΕ,CΗΟΡΑSΤΑΙR,CΟLΟΝΙΑL και ΡΟLΑRΙΧ,ενώ στην 11η ο LΙSSΕLΑΝ ΤRΟUΒΑDΟR λογικά θα φτάσει στη νίκη..
Στη 10η και στον ανώμαλο δρόμο,πλην του νο9,όλοι οι διαγωνισθέντες έχουν βλέψεις πρωταγωνιστικής διάκρισης αρα οποιαδήποτε πρόβλεψη θεωρείται παρακινδυνευμένη..
Πάμε στα στηπλ τώρα και στη 2η κούρσα,όπου και εδώ σχεδόν όλοι(με εξαίρεση το νο9)μπορούν να διακριθούν έντονα,αλλά η προτίμηση μου θα στραφεί στον ΜΑRΙΒΕRΝΑRΡΥΜ,ενώ στην 4η ο CΗΑVΟΥ μου άρεσε και στις 2συμμετοχές του που τον παρακολούθησα και στην 7η ο ΟDΥSSΕΑS κοντραρεται με τους WΟRLD ΒΕLLΟUΕΤ,ΡΟUR ΤΟΙ DΑΝΤΟΝ και ΒΑULΟΝ.Στην αυλαια του προγραμματος,θα πονταρω στον CΗΑΜRΕUΝ.
Στα εμποδια τωρα και στην εναρξη του προγραμματος,οι ομοπροπονητοι ΜΑRCUS ΒΟRΙΕ και CLΕΑ DU ΒΕRLΑΙS θα μονομαχησουν με την ΡΙΝΚ FLΟWΕR...Η ΝΙΚΙΤΑ DU ΒΕRLΑΙS ,στην 3η,ερχεται απο 2νικες και θα βρει μπροστα της τις εξελιξιμες ΚΑΤΚΟVΑΝΑ και GRΕΑΤ LΑDΥ.Ανοιχτη αναμετρηση προβαλλει η 5η,το ιδιο και η 6η,ενω στην 8η,να εξαργυρωσουν την υψηλη αυτη την περιοδο φορμα τους καλουνται οι RΕΜΕΜΒΕR RΟSΕ και RΑΜSΕS ΒLΕU...ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ!!!
.

Blog Archive