Αναγνώστες


powered by Agones.gr - Stoixima
betghosts. Από το Blogger.

livescores

powered by Agones.gr (livescore)
Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

PostHeaderIcon Δίνοντας ρεπό στον Ιππόκαμπο και κέρδη σε σας!!


altHoffenheim - Furthalt                
Δεν την βρήκε και στο καλύτερο αγωνιστικό επίπεδο την Χοφενχάιμ η διακοπή του πρωταθλήματος. Την τελευταία αγωνιστική είχε χάσει εύκολα με 2-0 στο Μόναχο από τη Μπάγιερν, ενώ την ακριβώς προηγούμενη αγωνιστική είχε παραχωρήσει λευκή ισοπαλία εντός έδρας με την Αουγκσμπουργκ. Την τελευταία φορά όμως που υποδέχτηκε την Γκρόιτερ την ειχε διαλύσει με 5-0.
Η Γκρόιτερ από την άλλη έχει τέσσερις ήττες και μια ισοπαλια στα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Την περασμένη αγωνιστική, πριν την διακοπή, είχε χάσει μέσα στην έδρα της με 0-1 από το Αμβούργο. Για να αποφύγει τον υποβιβασμό πρέπει να δείξει σίγουρα ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στη συνέχεια.
Πιθανές εντεκάδες
Hoffenheim: Wiese, Beck, Delpierre, Compper, Johnson, Chris, Rudy, Volland, Roberto Firmino, Usami, Joselu
Furth: Grün, Nehrig, Kleine, Mavraj, Schmidtgal, Fürstner, Mikkelsen, Prib, Stieber, Edu, Sararer
Προϊστορία
18/05-08     2nd Bundesliga     Hoffenheim vs. Furth     5:0
Εκτίμηση: Θα επιλέξουμε τον άσσο. Η Γκρόιτερ μοιάζει ένα επίπεδο κάτω από τις υπόλοιπες ομάδες της Μπουντεσλίγκα.

altSheffield Wednesday - Leeds Unitedalt
Δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά η Sheffield Wednesday ως νεοφώτιστη στην κατηγορία κάτι που φαίνεται και από το γεγονός πως έχει μείνει χωρίς νίκη στις επτά τελευταίες αγωνιστικές. Ο Κόουτς Μάνταριτς πάντως συνεχίζει να στηρίζει τον προπονητή Τζόουνς. Οι «κουκουβάγιες» διαθέτουν την δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 21 γκολ παθητικό. Εκτός είναι και σήμερα ο μέσος Νάιλς. Η Leeds χωρίς να εντυπωσιάσει πήρε την νίκη στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με την Barnsley. Τα ‘’παγώνια’’ δεν έχουν ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια και βρίσκονται στην 7η θέση της βαθμολογίας. Δεν θα αγωνιστεί ο αμυντικός Μπρόμπι και ο επιθετικός Μακ Κόρμακ.

Εκτίμηση : Θα έχει γκολ το παιχνίδι (Over)

altaltΒordeaux V Lillealt
 Αν και έμεινε πίσω στο σκορ από νωρίς στην έδρα της Μπρεστ,οι Γιρονδίνοι βρήκαν τον τρόπο και ισοφάρισαν,αποσπώντας την 5η τους ισοπαλία για φέτος σε σύνολο 9 αγώνων. Παραμένουν αήττητοι μέχρι στιγμής και συνολικά εντός έδρας από τον Περασμένο Απρίλιο διατηρούν αήττητο 15 αναμετρήσεων. Αντιμετωπίζουν πρόβλημα στο σκοράρισμα, είναι χαρακτηριστικό πως μόνο σε 1 παιχνίδι βρήκαν δίχτυα από το πρώτο μέρος. Τιμωρημένος ο στόπερ Ενρίκε, εκτός ο εξτρέμ Μπεν Καλφαλά και ο Μορίς μπελέ,τραυματιας ο χαφ Σερτίκ.
 Δεν έχει καμία σχέση η φετινή της ομάδα με την περυσινή, εώς τώρα απογοητεύει πλήρως και βρίσκεται στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Την περασμένη εβδομάδα επικράτησε εντός έδρα της Αζαξιό με 2-0, χωρίς να εντυπωσιάσει ιδιαίτερα το κοινό της. Από την αρχή της σεζόν η μαύρη τρύπα εντοπίζεται στην άμυνα,εκεί όπου δέχθηκε γκολ στα 10 από τα 12 επίσημα φετινά της παιχνίδια. Την Τρίτη έχει αγώνα με την Μπάγερν για το Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ εκτός έδρας έχει υποστεί 1 ήττα στα 4 ταξίδια της. Εκτός ο μπακ Ντιν.
Εκτίμηση : Εφεση στις ισοπαλίες έχει η Μπορντό,όπου μετρά 5 αποτελέσματα που λήξανε χωρίς νικητή. Η Λιλ θα είναι πιο συντηρητική και δεν θα θελήσει να ρισκάρει, ώστε να μείνει και άλλο πίσω στην βαθμολογία. Πιθανός συμβιβασμός και από τις 2 πλευρές, η ισοπαλία αξίζει σε τιμές άνω του 3,00..




.

Blog Archive